روغن ترمز به شدت جاذب رطوبت بوده وبا جذب رطوبت دچار افت دمای جوش میشود که این مساله میتواند خطرات زیادی را به همراه داشته باشد.

روغن ترمز ها چون پایه ی گلیکول دارند خاصیت جذب آب و رطوبت در آنها وجود دارد تا بتوانند رطوبت موجود در سیستم را جذب کنند تا مانع از پوسیدن سیستم ترمز و از بین رفتن مدارها بشود اما هر ماده ای که چنین قابلیتی دارد بلاخره به نقطه ی اشباع هم میرسد ودر این زمان رطوبتی که وارد سیستم میشود برای روغن ترمز قابل جذب نیست و این رطوبت ممکن است در قسمتهای مختلف سیستم جمع و باعث بروز اشکال بشود ،بسیاری از قسمتها را آسیب بزند و بعد از مدتی اعث فاسد شد روغن ترمز میشود که در آن صورت دمای جوش وغن پایین می آید ودر شرایطی که ترمزهای پی در پی  یا شدید گرفت میشود قتی ترمزها گرم میشود روغن ترمز به جوش می آید و باعث به اصطلاح خالی شدن ترمز میشود  و ترمز ماشین ضعیف عمل میکند.

روغن ترمز تازه بسیار شفاف است اما روغن اشباع شده کدر به نظر می آید.

اما بهترین راه تشخیص سالم بودن روغن ترمز استفاده از دستگاه BFT است که نقطه ی جوش روغن ترمز را تعیین میکند.

یک روغن ترمز تازه حداقل نقطه ی جوشی معادل 205 سانتیگراد دارد اما روغن ترمز فاسد نقطه ی جوشی کمتر از 165/5 درجه دارد.

 

در کارشناسی تاپران خودرو با کمک دستگاه تستر روغن ترمز این مورد بررسی شده و به خریدار خودرو اطلاع داده میشود.

تماس : 09122007945    02122123040

عضویت در کانال تلگرام تاپران خودرو :

https://telegram.me/toprunkhodro